Stagiair Event & Experience @ Bolidt Innovation Center

 

Een wow-gevoel. Het hoofd vol ideeën. Het bezoeken van het Bolidt Innovation Center moet onvergetelijk zijn. Help jij het Experience & Event Team om de bezoekers in het hart te raken?

In het Bolidt Innovation Center vertellen wij het ijzersterke verhaal van Bolidt: meer dan 55 jaar baanbrekende innovaties door traditionele materialen te vervangen door kunststofsystemen van Bolidt. Een bezoek hieraan is geen verkooppraatje, maar een belevenis vol interactie, spectaculaire tests en out-of-the-box oplossingen. Bezoekers gaan zelf actief aan de slag: materialen zien, voelen, ervaren, zelf maken, uitproberen en testen.

TEAM MARKETING

Innovatie, beleving en co-creatie: daar draait het om in het Bolidt Innovation Center

Michel van der Spek

Marketing Director

Het Bolidt Innovation Center als playground

We inspireren (potentiële) klanten middels individuele bezoeken, maar ook in grote groepen middels events. Dit alles zowel live als virtueel. Elke ontmoeting heeft een strategische functie: we willen (potentiële) klanten enthousiast maken voor Bolidt. We maken voor onze salesmanagers tours en regelen alles tot in de puntjes. Hiernaast creëren we op eigen titel events om de naamsbekendheid te vergroten en hosten we events van voor ons interessante bedrijven of brancheverenigingen. Tussen de dynamiek door faciliteren we ook nog de interne Academy Days, want iedere dag zijn we met alle afdelingen van het bedrijf bezig om beter te worden in onze functies en te innoveren voor de toekomst.

Als stagiair wordt je een belangrijke speler binnen het Marketing & Branding team. Je belangrijkste taak is het ondersteunen van de 3 Experience & Eventmanagers, welke verantwoordelijk zijn voor alle activiteiten binnen het Bolidt Innovation Center. We runnen met elkaar deze experience- en evenementenlocatie. We bieden een uitdagende praktijkgerichte stage met veel afwisseling en een veelzijdigheid aan taken. Je faciliteert bij het iedere dag opstarten van de locatie en zorgt dat alles gereed staat om gasten te ontvangen. Uiteraard aan het eind van de dag zorgen we er met elkaar voor dat alles weer netjes is opgeruimd en klaar staat voor de volgende dag.

Je bent actief betrokken wij het regelen van alle individuele bezoeken, zoals het maken van boardingpassen, het regelen van catering, het samenstellen van programma’s en het ontvangen en rondleiden van gasten. Een andere groot onderdeel van je takenpakket is het ondersteunen bij het tot stand komen van de events. Van brainstorm tot het uitnodigingstraject tot het maken van draaiboeken, het regelen van faciliteiten, het op- en afbouwen en het managen van het event. Hiernaast is het tevens mogelijk om aan een onderzoek te werken indien de stage dit vereist.

ERVARING

Maarten van Andel
Master’s degree, Strategic Management Entrepreneurship
2023

Ik kan met volle overtuiging zeggen dat mijn afstudeerstage op de marketingafdeling een ongelooflijk leuke en leerzame ervaring is geweest! Vanaf het allereerste moment werd ik niet behandeld als “slechts” een stagiair, maar werd ik volledig betrokken bij alle aspecten van het werk. Ik kreeg de vrijheid en het vertrouwen om zelfstandig aan commerciële projecten te werken, fouten te maken en hiervan te leren. Heel fijn om op deze manier praktijkervaring op te doen. En niet te vergeten het Bolidt Innovation Center als werkplek. Echt een out-of-the-box werkomgeving, waar regelmatig toffe bezoeken en evenementen plaatsvonden. Ik vond het heel gaaf om daaraan bij te dragen!

Wat heb je in huis

We zoeken een aanpakker met een hands-on mentaliteit. Je bent communicatief vaardig in de Nederlandse en Engelse taal en je hebt gastvrijheid hoog in het vaandel staan. Het betreft een meewerkstage op MBO of HBO niveau voor een periode van minimaal 3 maanden en 4 dagen per week. Een opleiding op het gebied van de gastvrijheidsindustrie zoals hotel- hospitality of eventmanagement zijn een pre.

Procedure

Stap 1. Solliciteer op je eigen manier

Stap 2. Je wordt uitgenodigd door onze recruiter voor een eerste gesprek.

Stap 3. Door naar de 2e ronde waarbij je een gesprek hebt met de manager van de afdeling.

Stap 4. We komen met een voorstel.

Wat bieden we je

Een uitdagende meewerkstage met veel afwisseling. Je komt te werken op onze hoofdvestiging in Hendrik-Ido-Ambacht. Bolidt is een modern bedrijf. Het Bolidt Innovation Center is een state of the art gebouw met legio mogelijkheden. Wil je meer over Bolidt weten, kijk dan verder op deze website op Ontdek Bolidt en Expertise of op de Bolidt Innovation Center website.

Solliciteren

Kies je kanaal

Connect met Marleen Voets via LinkedIn en stuur haar een berichtje waarom jij bij Bolidt wilt werken.

Laat je liever wat meer van jezelf zien? Upload een video op YouTube om te laten zien wie je bent.

Toch graag gewoon je motivatiebrief via mail versturen? Vul dan het sollicitatieformulier in en upload je brief.

Nieuwsgierig geworden? Stuur een mail met CV naar recruitment@bolidt.com
Vragen? Bel met Marleen Voets: 06-11 599 230 of 078-684 54 79.

Voor deze vacature kiezen wij er bewust voor om rechtstreeks in contact te treden met potentiële kandidaten en stellen wij het op prijs als bedrijven niet ongevraagd hun diensten aan ons aanbieden.

Solliciteren